ALT OM VAREN

Er du på udkig efter den perfekte kombination af komfort og stil? Så er SISTERS POINT HIKE-ZIP hoodie den ideelle valgmulighed for dig. Denne fashion-forward hættetrøje kombinerer moderne design med praktiske funktioner, der gør den til det ultimative tilvalg til din garderobe.

Med en front lynlås og to rummelige lommer i hver side tilbyder denne hættetrøje bekvemmelighed i hverdagen. Du kan nemt opbevare dine nøgler, telefon eller andre smågenstande i lommerne, så du altid har dem ved hånden.

SISTERS POINT HIKE-ZIP har en trendy, beskåret længde, der giver et ungdommeligt og moderne udseende. Den løstsiddende pasform sikrer, at du føler dig komfortabel og fri til at bevæge dig, uanset hvor du er. Hætten har to snore, så du kan tilpasse den efter din præference og beskytte dig mod vind og vejr.

Denne hoodie er lavet af kvalitetsmaterialer, der kombinerer 60% bomuld og 40% polyester. Dette giver dig den perfekte balance mellem blødhed og holdbarhed. Du kan forvente, at denne hættetrøje holder dig varm og komfortabel i lang tid.

SISTERS POINT HIKE-ZIP er tilgængelig i den elegante farve “L. Grey Mel,” der nemt kan matches med andre items i din garderobe. Uanset om du skal ud at løbe ærinder, mødes med venner eller slappe af derhjemme, så er denne hættetrøje det ideelle valg.

Modellen på billederne er 172 cm høj og har størrelse S på. For at hjælpe dig med at finde den perfekte størrelse, kan du tjekke vores størrelsesguide.

Gør dig klar til at tilføje et strejf af stil og komfort til din garderobe med SISTERS POINT HIKE-ZIP. Bestil din egen i dag for kun DKK 349,-. Gå ikke glip af denne mulighed for at opgradere din stil med denne trendy hættetrøje.

Bestil din SISTERS POINT HIKE-ZIP hoodie nu, og oplev den perfekte kombination af mode og funktionalitet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasform og Materiale:

  • Mærke: Sisters Point
  • Pasform: Normal
  • Længde: Normal
  • Materiale: 60% bomuld, 40% polyester
  • Farve: Light Grey Melange

Vaskeanvisninger:

Produktnumre:

  • Style nr.: 16459

 

Yderligere information

Farve

Størrelse

, , , ,

SISTERS POINT HIKE-ZIP – Trendy Hoodie med Lynlås og Lommer

SKU 16459

Original price was: 349,00 kr..Current price is: 275,00 kr..

21% Off

For mere information, klik her

For mere information, klik her

SISTERS POINT HIKE-ZIP – Trendy Hoodie med Lynlås og Lommer

SKU 16459

Original price was: 349,00 kr..Current price is: 275,00 kr..

21% Off

For mere information, klik her

For mere information, klik her

ALT OM VAREN

Er du på udkig efter den perfekte kombination af komfort og stil? Så er SISTERS POINT HIKE-ZIP hoodie den ideelle valgmulighed for dig. Denne fashion-forward hættetrøje kombinerer moderne design med praktiske funktioner, der gør den til det ultimative tilvalg til din garderobe. Med en front lynlås og to rummelige lommer i hver side tilbyder denne

Additional Information

Farve

Størrelse

, , , ,

Du vil måske også kunne lide